divendres, 3 de maig del 2013

Alícia al País de les Meravelles 3D

Aquesta pel·lícula tracta sobre una xiqueta de nom  Alícia amb 19 anys que un dia anava a una festa de l'alta societat. Quan estaven a punt de donar-li una proposta de matrimoni, Alicia, se'n va anar corrents darrere un conill blanc i va anar a parar al País de les Meravelles, un lloc que havia visitat deu anys abans encara que ella no ho recorde.
Aquest país era molt pacífic fins que la Reina Roja guanyà una batalla amb la seua germana , la Reina Blanca,  però les criatures que viuen allí volen rebelar-se i esperen contar amb l'ajuda de Alícia .
Charles Lutwidge Dodgson era l'autor "d'Alícia en el País de les Meravelles",  (Alice's Adventures in Wonderland). Va nàixer a Daresbury (Anglaterra),era el Major de 11 germans:quatre xics i set xiques.Al 18 anys, va estudiar en la Universitat d'Oxford, i va romandre vora 50 anys on es tragué el batxiller i escrigué dos de les millors narracions en el camp de literatura.
La seua obra ha sigut inspirada en la filla del seu amic Liddell, a la qual li deien Alícia.
A mi m'encanta aquesta pel·lícula, per això vos la comente. El que més m'agrada és que Alícia és molt somniadora i atrevida, però el que realment és interessant és que ella necessita ajuda, algú en qui confiar i poder prendre les decisions que realment creu que són necessàries,  això és el que li ensenyen els seus amics al llarg de la història, i si realment voleu disfrutar de la pel·lícula vos aconselle que le vengueu en 3D.


Belen 1r ESO

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada