divendres, 12 d’agost del 2011

Ratatouille


Ratatouille és una pel·lícula d'animació per computadora produïda per Pixar i distribuïda per Walt Disney Pictures, va ser estrenada el 29 de Juny de 2007. Es l'octava pel·lícula  produïda per Pixar i va ser dirigida per Brad Bird.

Tracta sobre una rata anomenada Remy que viu en un àtic d'una casa francesa amb el seu germà Emile i una colònia de rates. Remy està dotat amb un gran sentit de l'olfacte i del gust i aspira a convertir-se en un chef gourmet. Un dia l'ama de la casa va descobrir a totes les rates i totes van fugir i al final Emile va acabar abandonada. 

Per una altra banda, en un bar  de París està Alfredo Linguini que comença a treballar com un llavaplats per a Skinner, el xef principal, qui era observat per Remy.
Linguini tira accidentalment ingredients arreus, Remy horroritzat cau dins de la cuina; allí intenta fugir però s'adona que ha de restaurar la sopa però es capturat per Linguini. Aleshores Linguini es dona compte que és una bona rata i que sap fer moltes coses i se la posa baix del barret  i ell fa de titella de la rata. 

Al final tots descobreixen que la rata és la cuinera i quan va l'inspector de sanitat i demana saber qui és el que a fet tot això li trauen a la rata i es queda meravellat.


Alba Todolí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada