dimarts, 2 d’agost del 2011

PIRATES DEL CARIB 4. EN MAREES ESTRANYES

Aquesta és la quarta pel·lícula de Pirates del Carib i comença quan el capità Jack Sparrow troba en una taverna a una xica que va conèixer feia temps. Els dos s’ajunten per anar a buscar la font de la joventut. Però com Jack Sparrow ha perdut el seu vaixell anomenat la Perla Negra han d'anar amb el del pirata Barbanegra, que és el pare de la xica.
Passen  moltes aventures perquè els anglesos també estan buscant la font de la joventut per a que el rei puga ser jove. Durant el camí necessiten agafar dues copes de plata i llàgrimes de sirena. Aquestes són molt difícils d'aconseguir ja que les sirenes es transformen en una mena de vampirs. Al final poden agafar una llàgrima d’una sirena i arriben a la font de la joventut. Quan es troben els pirates i els anglesos han de lluitar per apoderar-se  de la font.
Barbanegra agafa a la seua filla per a matar-la si Jack Sparrow no li dona l’aigua màgica de la joventut però aquest aconsegueix enganyar a barbanegra i li dóna aigua enverinada. Així, la xica aconsegueix viure i Barbanegra mor.
Lluís Mollà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada