dijous, 7 de juliol del 2011

Perdona pero quiero casarme

"Perdona pero quiero casarme contigo" és una pel·lícula d'amor.
Tracta d'una parella d'enamorats: Àlex i Niki.
Els dos es volen molt encara que hi ha un xicotet problema: Àlex té 20 anys més que Niki . A ells no ells importa la edat, però als seus pares sí.
La pel.li comença igual que va acabar la primera part , (perdona si te llamo amor) en un far i els dos abraçant-se. Àlex és un gran empresari mentre que Niki encara està estudiant a l’institut.
Àlex una nit la porta a un viatge i mentre van en barca li diu :   
            - PERDONA PERO QUIERO CASARME CONTIGO.
Niki accepta i queden per a dir-li-ho als seus pares i més tard Àlex organitza un dinar en sa casa. A la família de Àlex, Niki els pareix molt menuda i a la família de Niki al revés, encara que a ells no els importa.
Niki va de compres per a la boda amb les germanes de Àlex mentre que ell està ocupat en la seva empresa. Les germanes de Àlex són molt angoixants i s'ho trien tot al seu gust i això a Niki no li agrada. Li  demana a Àlex ajuda per a triar els detalls de la boda però ell està massa ocupat i no pot. Niki està molt angoixada i parla amb un amic de l'institut. Ell li diu que oblide a Àlex i que s'en vaja amb ell a Eivissa. I ella se'n va i li deixa una nota a Àlex dient-li que està molt angoixada. Però Àlex es dona compte que la vol i va a buscar-la a Eivissa. Més tard es casen i son feliços.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada