divendres, 25 de març del 2011

Les vacances de Mr Bean

Mr Bean guanya un viatge a Cannes amb escala a París en un concurs d'una església. A París, li diu a un taxi que el porte a l'estació de tren, però aquest es va i agafa un que ja tenia instruccions d'anar a La defense de manera que en arribar,veu un plànol de la ciutat, notant que està l'altre costat de París i amb una brúixola es dirigeix cap allà, travessant un restaurant i provocant que un cambrer trenque un plat, travessant l'avinguda campos eliseos enmig dels carrils, i interposant-se en unes fotografies preses el director de cinema Carson Clay .
Quan arriba a l'estació del tren, està filmant amb la seva càmera de vídeo, i li demana a un home que el grave saludant, després de moltes tomes, Bean es posa al vagó però en això es tanca i arranca, deixant el director fora i al seu fill Stephan arriba a dir-li a Stephan que es baixe a la següent estació, sentint-se culpable pel que ha passat, Bean tracta de fer canviar d'humor al xiquet fent carasses, però només aconsegueix ser colpejat per el xiquet. 
Jesús 2n ESO
En la següent estació, com l'havia proposat el pare del xiquet, aquest es baixa. Mr Bean que sent afecte pel que vigila des de dins del tren. En aquest moment se li acosta al xiquet, provocant l'enuig de Bean, que es baixa del tren i el fa fora. Assegurada la protecció del xiquet, torna a pujar però descobreix que el xiquet té la càmera seua, que havia guanyat juntament amb el viatge. Ix precipitadament del tren i es tanca la porta del tren. Intenta tornar al tren però les portes no s'obren, quedant la maleta d'aquest endins. Bean es queda amb el xiquet, i s'asseu en un seient a prop, per haver-li robat la seua càmera, però el xiquet se li acosta i la hi passa. Després apareix el pare del xiquet, que està al tren, i com se n'anava, li va donar un número de telèfon que Bean arribe a gravar, però amb el seu dit va tapar el darrer número. Així van començar els problemes per Bean els quals no van trigar a empitjorar al llarg de la pel.lícula.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada