dimecres, 6 d’abril del 2011

Châteaux de glace /Castells de gel





A les classes de francès tenim un complement didàctic que ens agrada molt: la visualització de pel.lícules en francés que, a més, ens transmeten valors importants per a formar-nos com a  persones. En aquesta pel.lícula hem treballat el valor de la SUPERACIÓ PERSONAL,i  ha estat molt gratificant per a nosaltres. Animeu-vos a vore-la. És senzillament increïble!


________________________________________________________________________



La pel.lícula “Castells de gel” ens ha agradat molt perquè és molt interessant i, a més, tracta d'una jove de la nostra edat que mostra el gran esforç que realitza patinant, tot i haver-se quedat cega. Aquesta demostra que farà tot el possible per aconseguir el que vol, per molt que li coste.
La pel·licula té un poc de tot: amor, acció, drama...
En un primer moment, quan la protagonista es queda cega, es sent sense forces per fer res, però gràcies al seu amic Nick Peterson, que li dóna ànims, acaba fent el que més li agrada, i demostrant que inclús, tinguent menys capacitat que una altra patinadora pot aconseguir el que es proposa.
En conclusió, la pel.lícula ens ha agradat molt, a més amb el patinatge encara és més bonica, ja que és un esport elegant.



Nous avons aimé le film "Châteaux de glace" parce que c'est très intéressant, et la protagoniste c' est une fille de notre âge qui fait un grand effort faisant du patinage, malgré devenir aveugle. Elle nous démontre que rien n´est impossible à atteindre si on se le propose.
Ce film nous parle d´'amour, de sport, de sentiments ... On constate que l´on est capable de faire n'importe quoi, si on le souhaite vraiment.
Dans ce cas, la protagoniste remonte tous les obstacles grâce à son ami Nick Peterson, qui l´ encourage dès le début.
En conclusion, nous avons beaucoup aimé le film. En plus ,le patinage rend ce film très beau, parce que c´est un sport très élégant.

Mónica Mollà i Deli Alcaraz (1r. BAT B)

_________________________________________________________________________



Aquesta pel.lícula ens ha agradat molt, perquè ens fa veure que podem seguir endavant en lloc de rendir-nos a la primera, tal i com ho fa la noia cega que protagonitza la pel.lícula i que va estar capaç de guanyar les Olimpíades de patinatge..
El final és molt emotiu perquè la gent es va adonar que estava cega i tot i així guanya. El més important és que Lexi, la nostra protagonista té el recolzament de la seva família i del seu amic, que sempre ha estat al seu costat.


Ce film nous a beaucoup plu parce qu'il nous montre que nous pouvons continuer à lutter au lieu de nous rendre, même si on est aveugle , comme la fille qui protagonise le film, celle-là étant capable de gagner les jeux Olympiques de patinage.
La fin du film est très émouvante parce que finalement les gens se rendent compte que la fille  est aveugle. Le plus important c´est que Lexi, notre protagoniste, a le support affectif de toute sa famille et de son ami, qui jamais l´avait abandonnée.

Arantxa Bataller i Bea Sentandreu (1r. BAT B)


_________________________________________________________________________


Aquesta pell.lícula ens va agradar moltíssim, ja que és sumament romàntica, dramàtica, i té tots els components especials per a atrapar-nos en la seua història. La protagonista és una promesa del patinatge. Res pareix detindre el seu camí cap a les Olimpiades d´hivern, però quan està a punt de classificar-se pateix un seriós accident. 
Nick Peterson, el seu amic de la infància, es jugarà la pell per què Lexie no tire per la borda els seus somnis. Sens dubte, una història d´amor que a tots ens agradaria fer realitat.

Ce film nous a beaucoup plu, car il est ^vraiment romantique, dramatique, et il a tous les composants spéciaux pour que l´histoire nous attrappe. La protagoniste c´est une promesse du patinage. Rien ne semble arrêter son chemin vers les Jeux Olympiques d´hiver, mais quand elle est prête à se classer, elle subit un accident sérieux.
Nick Peterson, son ami d´enfance, fera tout son possible pour que Lexie n´abandonne pas ses rêves. Sans doute, une histoire d´amour que tout le monde aimerait vivre. 

Irina Skvarka i Carmina Vidal (4t. ESO)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada